EGÉSZNAPOS ÉLMÉNY
A CSALÁDDAL ÉS A BARÁTOKKAL

Horgászás

A Füzes Horgásztó 3.5 hektáron terül el Hajdúszovát szomszédságában. A tó környezetének tisztántartásáról folyamatosan gondoskodunk, hogy vendégeink a legjobb élményt biztosítsuk. Napernyőink és fedett teraszaink ellenállnak az esőnek, így borúsabb időjárás esetén sem lehet akadály a horgászat.

Horgászás

Tudjuk mennyire fontos a horgászathoz időben érkezni. Ne aggódj, nálunk haza sem kell menned, ha nem szeretnél. Vásárolj akár 2 éjszakára napijegyet, és nem fogsz csalódni. Sok tórekord dőlt már meg egy-egy éjszakai horgászat után. Reméljük, hamarosan te leszel az, aki az éj leple alatt kifogja a legnagyobb halat.

Bográcsozás

Készíts egy igazi klasszikus magyar ételt, míg a horgászbotjaid vége a vízben ázik. A Füzes Horgásztavat rengetegen választják akár több napra is, hiszen nálunk minden adott egy jó ebédhez vagy vacsorához. Hívd el családodat, barátaidat és főzzetek valami finomat ebben a gyönyörű környezetben.

Sátrazás

Nem mindenki rajong az apartmanokért, sőt van, aki kifejezetten szeretne pár napot eltölteni a szabadban. Nekik sátrazási lehetőségünk nyújt kiváló kikapcsolódást. Gyertek el párban és romantikázzatok a csillagok alatt. Ha a haverokkal érkezel, béreljetek tőlünk 2 vagy 3 személyes sátrat és indulhat is a buli.

Lakókocsi

Valami különlegesre vágysz? Válaszd a RETRÓ lakókocsit! Mindegyik lakókocsi 4 személyes, klímával, mikróval és elektromos főzőlappal felszerelt a kényelem érdekében.

Felszerelés

Unod már, hogy a horogkötés elveszi a hasznos időt a horgászattól? Nálunk ezzel sem lesz problémád, hiszen a Füzes Horgásztónal előkötött szerelékeket is vásárolhatsz.

Grill

Nálunk grillezésre is ehetőséged van! Élvezd a frissen sült zöldségek és húsok illatát a horgászpart közvetlen közelében. Jól hangzik?

Kiegészítők

Neked tényleg semmi másra nem kell figyelned, a jókedven kívül. Hasznos kiegészítőink, mint a csali, tűzifa, bottartó, szék, napágy stb. csak rád várnak.

RÓLUNK MONDTÁK

Farkas Zoltán
Mi csak egy kis kikapcsolódást kerestünk, de a Füzes Horgásztó sokkal többet adott.
Kovács Eszter
Amíg én napozok, a fiuk horgásznak. Itt mindenki csak nyerhet. Ajánlom mindenkinek.
Bíró Ádám
Életem legnagyobb halát itt fogtam, szóval biztos visszatérek még a nyáron.

Pihenj a tóparton kényelmesen, távol a város zajától

Pihentető kikapcsolódás igazi kihívásokkal

FÜZESTÓ

Legyél te is részese az élménynek!
0
ÉV
0
HA VÍZFELÜLET
0
HORGÁSZ
0
KIFOGOTT HAL